Sport

Představení stanice Nova Sport 1 a 2 HD

Představení stanice Nova Sport 1 a 2 HD
Skylink Live TV

Sledujte na Nova Sport 1 a Nova Sport 2 na skylink Live TV Sledovat

České sportovní stanice přinášející ty nejaktuálnější, nejatraktivnější a nejkvalitnější sportovní pořady, to jsou stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

Možná si někteří diváci ještě vzpomenou na stanici Galaxie Sport. Právě ten byl předchůdcem stanice Nova Sport 1, na kterou se přejmenoval začátkem října 2008. Od února roku 2009 pak začala stanice vysílat v HD kvalitě, diváci si tedy mohou být jisti, že na ně vždy čeká jen ta nejostřejší podívaná.

Na stanici Nova Sport 1 HD bývají pravidelně přenášeny fotbalová utkání nejvyšší Francouzské ligy Ligue 1 a ty nejsledovanější zápasy sérií slavných zkratek jako NBA, NHL, nebo třeba UFC. Opominuty nezůstanou ani rychlé stroje, a to například v přenosech závodů MotoGP, či „bílý sport“ prostřednictvím zápasů tenisových hvězd na trávníku ve Wimbledonu.

Stanice Nova Sport 2 HD se pak do rodiny sportovních stanic televize Nova přidala 5. září 2015. Nova Sport 2 HD uspokojí dokonce i ty vybíravější sportovní nadšence, jelikož se zaměřuje na sportovní události, které se těší stále narůstající popularitě, zejména v zahraničí. Na své si zde tedy přijdou fanoušci šipkařského sportu či zahraničních ragbyových lig. Ke slovu se ale dostanou i tvrdší sporty, velká pozornost je totiž věnována například i nejlepší lize bojovníků světa Ultimate Fighting Championship (UFC), která je nejrychleji rostoucím sportovním odvětvím v USA.

Představení stanice Nova Sport 1 a 2 HD

Sport
Foto Nova Sport 1,2 HD
Nova Sport 1 a Nova Sport 2 středa 17. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC