Sport

NBA na Boží hod

NBA na Boží hod
Skylink Live TV

Sledujte na Nova Sport 2 na skylink Live TV Sledovat

První svátek vánoční je na Nova Sport 2 už roky ve znamení přenosů z nejprestižnější basketbalové ligy světa. Pro své věrné fanoušky televize připravila nabitý program i letos. Znovu se tak připravte na basketbalový maraton, na Boží hod budou totiž k vidění hned tři zápasy NBA v řadě.

K vánoční nadílce plné toho nejkvalitnějšího basketbalu budete moci usednout už pět minut po šesté hodině, kdy ve slavné Madison Square Garden domácí New York Knicks vyzvou soupeře z Východní konference Milwaukee Bucks. Start do sezony měly oba týmy rozdílný.

Knicks zatím navazují na protrápenou minulou sezonu, kdy skončili na jedenáctém místě konference a ve vytouženém play off opět chyběli. Bucks jsou na tom lépe. Vedení klubu dokázalo kolem řecké hvězdy Jannise Antetokunmpa vybudovat silný celek a jeho ambice jsou proto výrazně větší. Fanouškům Milwaukee už nestačí pouhá účast ve vyřazovacích bojích. Proč by se to letos nemohlo podařit? Bez dříve silného Clevelandu hledá Východní konference nového hegemona.

Druhý zápas bude exkurzí do Západní konference. Proti sobě nastoupí jedny z nejlepších týmů poslední dekády. Oklahoma City Thunder zavítá na palubovku Houston Rockets. Loňští semifinalisté z Houstonu neprožili úplně podařený vstup do sezony. Často jim chyběla pohoda v ofenzivě i preciznost pod vlastním košem. Jen občas připomínali jeden z nejlepších týmů poslední sezony. Herní propad byl zapříčiněn slabší formou jejich největší hvězdy.

Populární „fousáč“ James Harden je sice stále nejlepším střelcem Houstonu, jeho hra už ale nedominuje tak, jako v minulých letech. Hardena však nelze nikdy podceňovat! Třeba mu Santa Claus pod stromeček nadělí přesnou mušku, a diváci Nova Sport 2 tak uvidí devětadvacetileté křídlo ve stejné formě jako v poslední sezoně, kdy byl vyhlášen nejužitečnějším hráčem soutěže. Proti budou určitě hosté z Oklahomy. Tým poskládaný kolem dvou superhvězd Russella Westbrooka a Paula George i letos předvádí jedny z nejlepších výkonů v soutěži. Pokud vám dva duely toho nejlepšího basketu ještě nestačily, tak pro vás máme na Nova Sport 2 ještě jeden hutný přídavek. Celý večer vánočních zápasů NBA uzavře duel mezi Philadelphií 76ers a Bostonem Celtics. Půjde zřejmě o velmi vyrovnaný boj. Stejně jako u Houstonu největší hvězda Kyrie Irving nepodávala zkraje sezony tak přesvědčivé výkony, jako jsme u něj byli zvyklí. Celtics se navíc stále přizpůsobují faktu, že mají v týmu talentovaného Gordona Haywarda, jenž se vrátil po roční pauze zaviněné těžkým zraněním. 76ers táhnou za úspěchem hvězdy Joel Embiid a jeden z nejlepších střelců v soutěži Jimmy Butler. Ten si z kraje sezony vydupal přestup z Minnesoty a Philadelphii táhne k nejlepším celkům Východní konference. Dá se tedy předpokládat, že diváci Nova Sport 2 budou od 23.30 sledovat hodně vyrovnanou bitvu.

Tripl utkání na 1. svátek vánoční tak slibuje velkolepou podívanou a diváci Nova Sport 2 se u obrazovek rozhodně nebudou nudit!
 

Nenechte si ujít:

25. 12. 18.05 – New York Knicks vs. Milwaukee Bucks
25. 12. 21.00 – Houston Rockets vs. Oklahoma City Thunder
25. 12. 23.30 – Philadelphia 76ers vs. Boston Celtics

NBA

Sport
Foto Profimedia.cz
Nova Sport 2 úterý 25. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC