Film / seriál

Ulice Cloverfield 10

Psychologický horor Ulice Cloverfield 10
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Premium HD na skylink Live TV Sledovat

Pokud jste ještě neslyšeli o lidech, kteří se připravují na konec světa tak jak ho známe tím, že si budují plně vybavené bunkry, asi budete koukat. S jedním takovým se potkala i Michelle a není si jistá, jestli je to výhra, nebo past.

Představte si, že jedete v autě a najednou do vás někdo z boku nabourá. Probudíte se živí, ale pomlácení a co hůř, v nějaké podzemní kobce. Neznámý podivný muž vám následně řekne, že jste právě vyhráli hlavní cenu v životní loterii. Ten muž se jmenuje Howard a je to zkušený „prepper“. To jsou lidé, kteří tuší, že jednoho nepříliš krásného dne přestane fungovat svět, a tak se na to připravují. Třeba Howard si postavil bunkr. Výhra Michelle spočívá v tom, že ji našel ve vraku havarovaného auta a přesunul do svého krytu krátce předtím, než na Zemi udeřila katastrofa, která zničila veškerý pozemský život. Emmett, jeho kamarád, a Michelle jsou podle všeho široko daleko jediní přeživší. Michelle ale téhle teorii příliš nevěří a Howarda považuje za magora.

Ulice Cloverfield 10

Film / seriál
Hodnocení FDB 70,5 %
Foto FilmBox Premium

Režie Dan Trachtenberg

Obsazení John Goodman, Mary Elizabeth Winstead, John Gallagher, Douglas M. Griffin, Suzanne Cryer, Frank Mottek, Jamie Clay

Délka 105 min.

Rok 2016

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC