Film / seriál

Tenkrát v Kalifornii

Tenkrát v Kalifornii
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na skylink Live TV Sledovat

Vykrást někomu dům se nedělá. Ukrást při tom někomu i psa se rozhodně nedělá. A v případě Stevea Forda ani nevyplácí. Steve je sice jen obyčejné soukromé očko, jeho pravý hák ale odrovná kdejakého gangstera.

Práci a osobní život by Steve Ford (Bruce Willis) měl držet striktně od sebe – a to je také to, oč se snaží. Jednoho dne ale zkříží cestu osobě, se kterou není radno si zahrávat. Jeho byt je vykraden, a aby toho nebylo málo, zloději si s sebou odnesou i psa Buddyho. Steve by všechny věci oželel, ale pro Buddyho by šel až na kraj světa. A tak se pomocí svých neotřelých triků i otřelých pěstí propracuje k samotnému šéfovi gangu, který ho vykradl. Ten však bohužel nemá Buddyho u sebe, protože i on byl vykraden, a to jinou bandou, která si kromě psa odnesla i kufr plný kokainu. Co má ale Steve dělat? Buddyho jim nenechá! A tak zmobilizuje svého nejlepšího přítele (John Goodman) a společně se vydají na cestu, ze které možná není návratu.

Tenkrát v Kalifornii

Film / seriál
Hodnocení FDB 40 %
Foto Joj Cinema HD

Režie Mark Cullen, Robb Cullen

Obsazení Elisabeth Röhm, Jason Momoa, Bruce Willis, Famke Janssen, Ana Flavia Gavlak, John Goodman, Thomas Middleditch

Délka 94 min.

Rok 2017

JOJ Cinema HD úterý 5. 6. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC