Film / seriál

Slova

Slova
Skylink Live TV

Sledujte na AMC na skylink Live TV Sledovat

Rory Jansen (Bradley Cooper) si myslí, že má vše, po čem kdy toužil. Skvělou kariéru, nádhernou ženu, zkrátka báječný život, kdy mu svět za jeho Slova leží u nohou. Minimálně do té doby, než se setká se Starým mužem.

Rory Jansen působí jak zjevení z nebe. Vydává svou první knihu a hned je z ní trhák, který se během několika málo měsíců přeloží do většiny světových jazyků, je k dispozici ve všech možných knihovnách a jeho jméno visí na nejednom plakátu. Silný příběh o dvou milencích zasazený do poválečné Francie má takové kouzlo, že jím jsou nadšeni jak akademici, tak běžní čtenáři. Zdá se, že vše běží jako po drátkách, až do jednoho dne, kdy se Rorymu ozve Starý muž, který tvrdí, že spisovatel při psaní knihy vyšel z jeho vlastních vzpomínek zaznamenaných do povídky, kterou kdysi dávno ztratil. Rorymu nezbude nic jiného, než se Starému muži k tomuto činu přiznat. Jaká bude cena, kterou za tuto krádež zaplatí? A není náhodou on sám součástí příběhu, jež píše někdo jiný?

Slova

Film / seriál
Hodnocení FDB 75,8 %
Foto AMC

Režie Brian Klugman, Lee Sternthal

Obsazení Olivia Wilde, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Jeremy Irons, Dennis Quaid, J.K. Simmons, Ben Barnes

Délka 102 min.

Rok 2012

AMC neděle 8. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC