Film / seriál

Představení stanice – JOJ cinema

Představení stanice – JOJ cinema
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na skylink Live TV Sledovat

Filmy a seriály světové kvality i domácí produkce, které nejsou přerušované reklamou? To si pro své diváky nachystal program JOJ Cinema!

Stanice, která byla spuštěna v roce 2015, poskytuje nepřetržité 24 hodinové vysílání filmů a seriálů na území České a Slovenské republiky, a to přímo v HD kvalitě. Streaming je pro diváky dostupný jak s českým dabingem, tak v původním znění. Stanice přináší bohatý program vhodný pro každého filmového fanouška a navíc nabízí i exkluzivní česko-slovenské filmové premiéry všech žánrů. Snímky a seriály, které na JOJ Cinema uvidíte, procházejí náročným výběrem, a tak se můžete těšit na ty nejznámější světové kinohity z poslední doby, na obrovské množství snímků s hvězdným hereckým obsazením i na filmy, které sklízejí jednu cenu za druhou jak na Oscarech a v dalších soutěžích, tak na mnohých světových filmových festivalech.

Nabídka filmů ani seriálů není ochuzena o žádný žánr, a tak si zde na své přijdou jak milovníci akčních filmů a thrillerů, tak romantických i rodinných komedií, sci-fi, fantasy, válečných snímků nebo třeba i hororů. Díky kreativní programové skladbě se můžete spolehnout na to, že se s kanálem JOJ Cinema nebudete nikdy nudit, ať je brzy ráno, nebo pozdě večer.

O oblíbenosti programu hovoří mimo jiné i to, že jej měsíčně sleduje na 708 000 diváků v produktivním věku, kteří oceňují především kvalitu programové skladby a přenosu, možnost výběru mezi dabingem a originálním zněním a také vysílací čas, který se přizpůsobí každému životnímu stylu. Vyzkoušejte jej i vy.

Představení stanice – JOJ cinema

Film / seriál
Foto JOJ Cinema
JOJ Cinema HD středa 27. 6. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC