Dokument

Jane Goodallová: Naděje

Dokumentární pořad Jane Goodallová: Naděje
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic HD na skylink Live TV Sledovat

Doktorka Jane Goodallová se více než 30 let angažuje v rámci boje za ochranu šimpanzů i dalších divoce žijících živočichů. Seznamte se s její prací.

Šimpanze v Gombe Jane Goodallová studovala 45 let a získala si tak světovou pověst jako odborník na chování primátů. Napsala také několik knih a v roce 1977 založila The Jane Goodall Institute, jehož cílem je výzkum, vzdělávání a ochrana divoké přírody. Jane stráví každý rok zhruba 300 dní na cestách, setkává se s dětmi v Zanzibaru i zástupci technologických gigantů v Silicon Valley nebo třeba princem Harrym. Prostřednictvím humoru, moudrosti i srdce předává naději na to, že i jako jedinci jsme schopni udělat mnoho. U příležitosti 60. výročí jejího příjezdu do šimpanzího království v Gombe ji uvidíte trávit čas s rodinou v Tanzanii i její návrat do Ráje, jehož přežití by ráda zajistila.

Jane Goodallová: Naděje

Dokument
Foto National Geographic
National Geographic HD středa 22. 4. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC