Soutěž

Soutěžte s Viasat Nature a dokumentaristou Davidem Attenboroughem

Viasat Nature
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na skylink Live TV Sledovat

U příležitosti oslav 90. narozenin známého dokumentaristy Davida Attenborougha si pro vás satelitní televize Skylink a dokumentární stanice Viasat Nature přichystaly soutěž o stan Bird 3 Classic a další zajímavé ceny.

Kdo je David Attenborough? 

Přírodovědec a televizní osobnost David Attenborough je otcem moderního přírodopisného dokumentu David Attenborough během svého života dosáhl bezpočtu úspěchů a ocenění. V roce 1985 byl pasován na rytíře, v roce 2002 obdržel Řád za zásluhy od královny Alžběty a je nositelem nejméně 31 čestných doktorátů britských univerzit, včetně Oxfordu a Cambridge. Průzkum veřejného mínění z roku 2014 ukázal, že je považován za nejdůvěryhodnější veřejnou osobnost ve Velké Británii. Attenborough je také podle dochovaných záznamů nejzcestovalejším člověkem v dějinách.

SLEDUJTE KAŽDÉ KVĚTNOVÉ PONDĚLÍ OD 20:00 DOKUMENTÁRNÍ SERIÁL VELKÝ BARIÉROVÝ ÚTES
 

David Attenborough se spojí s týmem ověnčeného cenami BAFTA a Emmy, aby po šedesáti letech znovu navštívil Velký bariérový útes a prozkoumal největší živou strukturu na světě. David Attenborough a jeho tým k práci využijí nejmodernější průzkumnou ponorku. Tento nádherný ráj je kromě jiného domovem žraloků, trpasličích plejtváků malých nebo karet obrovských. Pro Davida je však důležitější fakt ohrožení Velkého korálového útesu a jeho možného zániku. Popovídá si s vědci o tom, jak by tento přírodní klenot mohl být zachráněn před kompletním zničením.

Více o seriálu naleznete zde: viasatnature.cz

O co soutěžíme?

1. CENA: Stan Bird 3 Classic

2. CENA: Reklamní předměty Viasat Nature

3. CENA: Reklamní předměty Viasat Nature

Pravidla soutěže:

Soutěže se mohou zúčastnit všichni zákazníci satelitní televize Skylink, kteří si předplácí jeden ze základních nebo prémiových balíčků Skylink. Do slosování budou zařazeny odpovědi, zaslané do 23.5.2016 do 23:59 hodin. 

Soutěžní otázka:

Soutěž
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD pondělí 9. 5. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC