Dokument

Žraločí festival

Žraločí festival
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na skylink Live TV Sledovat

Na konci srpna se můžete těšit na dokumenty, které vás doslova „sežerou“. Stanice Nat Geo Wild HD totiž přichází se žraločími hody.

Od dob uvedení prvních filmových Čelistí se s každou ploutví nad hladinou zastaví dech všem plavcům, surfařům i potápěčům. Žraloci jsou většinou totiž považováni za nejnebezpečnějšího mořského predátora, kterému není rovno. Ovšem tak úplně to pravda není, i na tyhle dravce si troufnou jiní podmořští tvorové, jak uvidíte v dokumentu Žralok versus predátor. Nebo se můžete těšit na jiný pořad, opět s filmovým názvem, Nepostradatelní: Žraloci, v němž Brian Skerry zkusí ukázat žraloky trochu „lidštěji“, tedy jako zvířata, která opravdu kralují oceánům a pomáhají udržovat funkční ekosystém.

Ale jaké by to byly pořady o žralocích, kdyby se nedostalo na děsivé příběhy těch, kteří přežili jejich útok. Série Když žraloci útočí se podívá na zoubek pár šťastlivcům, kteří se s králi hlubin setkali a vyvázli živí. A samozřejmě pro vás máme přichystané i dokumenty, které jsou laděny čistě zoologicky a dozvíte se v nich víc o chování žraloků i jejich podmořském domově. Jako vždy v případě produkce dokumentů z rodiny National Geographic na vás čekají parádní záběry a spousta zajímavých informací o těchto záhadných tvorech.

Žraločí festival

Dokument
Foto Nat Geo Wild
National Geographic Wild HD pondělí 21. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC