Dokument

Ptačí paparazzi

Dokumentární cyklus Ptačí paparazzi
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na skylink Live TV Sledovat

Zmáčknout spoušť fotoaparátu? Sotva si lze představit něco lehčího. Ale vytvořit dokonalou fotografii, to už je pořádná výzva.

Nicméně Bence Máté ví, jak na to. Autor přírodních snímků žijící v Pusztaszeru se v uplynulých letech vypracoval na jednoho z nejlepších fotografů přírody, a zaslouženě. Bence si totiž osvojil ptačí myšlenkové pochody a dokáže se bleskurychle zneviditelnit. Víte, v čem tkví tajemství jeho úspěchu? Dozvíte se to, pokud budete sledovat nejnovější pořad z vlastní produkce televize Spektrum. Tento portrétní dokumentární cyklus vám poodkryje tajemství zhotovování dokonalých snímků přímo s tím nejpovolanějším. Bence byl totiž v roce 2010 zvolen nejlepším autorem přírodních fotografií na světě a vy společně s ním propadnete přitažlivosti okřídlených tvorů, které uvidíte na dosud nevídaných, mnohonásobně zpomalených záběrech.

Ptačí paparazzi

Dokument
Foto Spektrum
Spektrum HD pondělí 23. 3. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC