Sport

Sportovní tipy se stanicemi Nova Sport 1 a 2 HD

Sportovní tipy se stanicemi Nova Sport 1 a 2 HD
Skylink Live TV

Sledujte na Nova Sport 1 a Nova Sport 2 na skylink Live TV Sledovat

První dva červencové týdny budou na stanicích Nova Sport patřit nejprestižnějšímu tenisovému turnaji historie. Oba kanály budou vysílat nepřetržitě živě od 12.30 ty nejzajímavější zápasy ze slavného All England Clubu. Nebude to však jen špičkový tenis, co čeká na diváky prémiových stanic Nova Sport.

Hned od začátku července budou stanice Nova Sport servírovat svým divákům nejlepší světový tenis z jediného travnatého Grand Slamu. Milovníci tenisu se mohou těšit nejen na nejlepší světové hráče, ale také na početnou skupinu českých hráček a hráčů, v čele s Karolínou Plíškovou a Tomášem Berdychem. Přímé přenosy začnou každý hrací den vždy ve 12.30 na obou prémiových sportovních stanicích.

Pro českého fanouška bude letos Wimbledon velmi atraktivní zejména díky velkému počtu českých hráček. Karolína Plíšková hraje tradičně velmi dobře na rychlém povrchu a tráva jí sedí.

Na French Open navíc ukázala, že je ve velmi dobré formě a při absenci Sereny Williams patří mezi největší favoritky turnaje. V Paříži ukázala velmi dobrou fazónu také Lucie Šafářová, která vyhrála v deblu. V singlu se jí letos příliš nedaří, ale Wimbledon patří mezi její nejoblíbenější turnaje, a tak mohou čeští fanoušci doufat, že se probojuje co nejdále. Velký comeback na travnaté dvorce čeká Petru Kvitovou, která se vrací na kurty po zranění ruky. Jak se jí povede na jejím nejoblíbenějším turnaji, můžeme jen spekulovat, ale Petra je v pozici, ze které může překvapit.

Ke konci věhlasného tenisového turnaje nabídne Nova Sport 1 svým divákům sportovní přenosy ze zcela odlišného prostředí. Ve čtvrtek 13. června totiž v americkém Austinu začínají letní Summer X-Games, na kterých se stejně jako vloni představí Libor Podmol. Český freestylový motorkář si vloni odvezl jedno zlato z disciplíny Moto X Step Up. Letos bude znovu patřit k největším favoritům této disciplíny, a tak budou jeho výkony moci diváci sledovat živě na stanicích Nova Sport 1.

Nova Sport 2 pak ve wimbledonském období odvysílá tři galavečery UFC. Za zmínku stojí zejména UFC 213, během kterého se bude bojovat o pás v ženské bantamové váze. V neděli 9. července ho proti Valentině Shevchenko bude obhajovat Amanda Nunes. Pikantní zápas nabídne střetnutí dvou rozdílných stylů. Brazilská šampionka je typickou wrestlerkou a cítí se výborně zejména na zemi. Oproti tomu její soupeřka z Kyrgyzstánu je typickou strikerkou. Dá se tak očekávat, že každá ze zápasnic se bude snažit dostat zápas pod svoji kontrolu. Tento zápas je speciální také v tom, že obě zápasnice se už vzájemně utkaly v loňském roce. Tehdy se z vítězství radovala Amanda, která ve velmi těsném zápase zvítězila na body. Bude se radovat z vítězství i tentokrát? To uvidíte v neděli 9. července na Nova Sport 2.

Zajímavou podívanou bude také zápas UFC Fight Night Nelson vs. Ponzinibbio, který bude Nova Sport 2 přinášet českým divákům v atraktivním evropském čase. Islandský Gunnar Nelson se totiž se Santiagem Ponzinibbiem střetne ve skotském Glasgow v neděli 16. července.

Kdo má šance na wimbledonu

Wimbledon je nejstarší tenisový turnaj na světě. Hraje se již od roku 1877. Letošním favoritem je podle sázkových kanceláří Brit Andy Murray, šanci mají i Novak Djoković či Roger Federer, naopak v úspěch Rafaela Nadala se příliš nevěří – tráva je jeho nejméně oblíbeným povrchem. Mezi ženami se nejvyšší šance dávají světové jedničce Angelique Kerber a druhé nejvýše postavené ženě v žebříčku, Češce Karolíně Plíškové. Z českých hráčů se kromě Plíškové na turnaji objeví Tomáš Berdych, Barbora Strýcová, Kateřina Siniaková, Lucie Šafářová, Denisa Allertová či Markéta Vondroušová. Mezi přihlášenými figuruje i Petra Kvitová.

Programové tipy Nova Sport 1 a 2 HD

Sport
Foto Profimedia.cz
Nova Sport 1 a Nova Sport 2 sobota 1. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC