Sport

Liverpool, City, nebo Arsenal? A trofej mají na dosah hned tři týmy.

Premier League – přímé přenosy ze zápasů
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na skylink Live TV Sledovat

Dlouho jsme nic podobného v Premier League neviděli. Závod o a letos patří třem koním. Manchester City, Liverpool i Arsenal už v této sezoně prokázaly známky mistrovských týmů. Zhruba za měsíc se ale bude radovat jen jeden celek.

Vyhrát Premier League čtyřikrát za sebou, to se nepovedlo ani Manchesteru United za Sira Alexe Fergusona. O to víc to bude v „Rudých ďáblech“ vřít, pokud tohoto historického úspěchu dosáhne jejich městský rival. Svou šanci zabrzdit „Citizens“ v cestě za dalším titulem už svěřenci Erika ten Haga prováhali. Manchesterské derby v této sezoně dvakrát suverénně ovládla družina Pepa Guardioly.

Kdo naopak má příležitost výrazně zamíchat kartami v neprospěch svého soka, je Tottenham. Ten se totiž v následujících týdnech utká jak s Arsenalem, tak s jeho největšími konkurenty o titul. V sobotu 20. dubna Spurs doma přivítají Manchester City. A byť „Kohouti“ mají stále o co hrát, část jejich příznivců by zisk bodů z tohoto klání možná oželela. Pokud by to teda znamenalo, že nenávidění „Gunners“ opět nezískají mistrovskou trofej. Tak hluboko sahá nenávist mezi oběma severolondýnskými velkokluby. Té budeme ostatně svědky už o týden později, kdy se na Tottenham Hotspur Stadium odehraje právě „North London derby“. A aby toho neměli svěřenci Angeho Postecogloua málo, v sobotu 4. května by měli na Anfieldu změřit síly s Liverpoolem. O vítězi Premier League tak možná nakonec rozhodne šílený los Tottenhamu. Anebo taky ne a tři mimořádná mužstva si to rozdají do posledního kola. Sledujte napínavý finiš této sezony jedině na CANAL+ Sport!

Premier League

Sport
Foto CANAL+

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC