Soutěž

Vyhrajte zájezd do Disneyland® Paris pro celou rodinu

Vyhrajte zájezd do Disneyland® Paris pro celou rodinu
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Kde jinde než v Disneyland® Paris můžete potkat princeznu Lociku ze seriálu Na Vlásku! Nenechte si ujít jedinečnou šanci a zapojte se do soutěže o rodinný zájezd a další krásné ceny.

Kdo by nemiloval překrásnou a odvážnou princeznu Lociku s jejími pohádkově dlouhými vlasy, které jí pomohly z řady nesnází. Hlavní hrdinku animované hudební komedie Na vlásku ze studií Walta Disneyho budete od 25. září vídat na Disney Channel ve stejnojmenném seriálu, který navazuje na úspěšný film na motivy pohádky bratří Grimmů.DisneyCZ2_web.jpgK příležitosti premiéry seriálu Na vlásku pro vás Disney Channel přichystal soutěž o rodinný zájezd do Disneyland® Paris.

Disney Channel vás spolu s Disneyland® Paris zve na oslavu 25. výročí! Navštivte s celou rodinou svět pohádek a zázraků a poznejte kouzelnou říši Walta Disneyho.

Vyhrajte zájezd pro celou rodinu nebo jednu ze sta originálních Disney panenek Locika!

Hlavní cenou je zájezd pro čtyřčlennou rodinu do Disneyland® Paris v období 19. – 21. 4. 2018. Cena zahrnuje nejen ubytování a stravu přímo v Disneylandu, ale také letenky, dopravu až na místo a VIP setkání s hlavními hrdiny seriálu Na vlásku.Disney3_web.jpgA jaké zážitky na Vás v Disneyland® Paris čekají?

Pro malé krále i královny je připraven pohádkový valčík The Starlit Princess Waltz se všemi Disney princeznami včetně krásné Lociky, Belle nebo Popelky.
Těšit se můžete i na novou show Disney Illuminations, ve které vás Mickey zavede na zámek spící princezny Růženky, uvidíte ohromující ohňostroje, neuvěřitelné světelné projekce a úžasné speciální efekty, které přivádějí k životu nejen  klasické Disney příběhy, ale i ty nové včetně Star Wars, Ledového království a Pirátů z Karibiku. Máte se na co těšit!

Jak se soutěže zúčastnit?

Do soutěže se zapojíte zodpovězením dvou soutěžních otázek. A stejně jako tomu je v pohádkovém světě, ani zde se fantazii meze nekladou. Čím originálnější odpověď na otázku Proč máte rádi princeznu Lociku ze seriálu Na vlásku, tím větší šance uspět. Držíme palce!

 

Pravidla soutěže naleznete ke stažení ZDE.

 

1) Napište nám, proč máte rádi princeznu Lociku ze seriálu Na vlásku.
2) Ve kterém vystoupení k 25. výročí Disneyland® Paris můžete spatřit oblíbenou princeznu Lociku?
Kde najdu číslo karty Skylink?
Číslo karty Skylink
najdete zde:

Poznámka:
Číslo karty opište
bez mezer včetně
poslední kontrolní číslice

Soutěž

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC