Pro děti

Tarzan 2

Tarzan 2
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Kdo by neznal příběh osiřelého chlapce, kterého se ujala gorilí máma Kala a vychovala z něho nefalšovaného krále džungle, Tarzana!

Ještě než se však Tarzan stal králem džungle a než mu život zkomplikoval profesor Porter a jeho krásná dcera Jane, byl i tento divoch jen malým klukem. A ke všemu docela nešikovným. Žádný učený ale přece z nebe nespadl, stačí mít trpělivost, dobrý vzor a kamarády.

Malý Tarzan se snaží zapadnout do své rodiny, tedy tlupy, co mu síly stačí. Zpočátku to moc nejde, ale všichni hrdinovi jeho nešikovnost promíjejí. Jednou však svou zbrklostí ohrozí celou tlupu, čímž končí veškerá legrace.

Aby nikomu dalšímu neublížil, raději uteče do nekonečné džungle, kde se musí poprvé v životě spoléhat jen a jen sám na sebe. Škola je to tvrdá, naštěstí mu osud připlete do cesty tajemného tvora Zugora. Tarzan díky němu pochopí, že být jiný a nezapadat nemusí být vždycky na škodu. A taky pozná, co že je největší kouzlo na světě – mít rodinu a přátele. Ať už jste jako oni, nebo tak trochu trdlo a nešika.

Animák z disneyovské dílny volně doplňuje svého staršího – a nutno podotknout, že i populárnějšího – předchůdce z roku 1999. Kouzlo pohádek od Disneyho však najdete i tu, nebudou chybět zábavné postavičky, velké dobrodružství, laskavý humor ani veselé písničky. Hlavně drobotině se Tarzan 2 určitě bude líbit.

Tarzan 2

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel pátek 9. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC