Pro děti

Táborový ostrov

Animovaný seriál Táborový ostrov
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Prázdniny jsou v plném proudu a nejedno dítko se těší na tábor, kde bude hrát spoustu her a zažije nová dobrodružství.

Podobně jsou na tom také kamarádi Oskar a Ježka z nového animovaného seriálu Táborový ostrov. Oba jsou opravdu natěšení na letní tábor, kde budou konečně také přespávat. Jsou zvědaví, co nového je čeká. Z počátku tábor vypadá obyčejně, je v něm spousta dalších malých táborníků, stany, společné prostory, usměvaví vedoucí a kolem nádherná příroda. Jak se zdá, tyto prázdniny se opravdu vyvedou.

Jenže jakmile rodiče své malé táborníky opustí a vydají se na cestu zpět domů, Oskar s Ježkou zjistí, že nepřijeli na žádný obyčejný tábor. Na Táborovém ostrově se začnou dít opravdu podivné věci! Pochybovali jste někdy o existenci jednorožců? Tak pozor, opravdu existují, jen se skrývají pod falešnou identitou obyčejných koní. A co teprve mimozemšťani, ti jsou také skuteční! Aby toho neměli Oskar s Ježkou málo, pod postelí na ně číhají strašidla, a k tomu všemu jsou táboroví vedoucí černokněžníci! Tohle opravdu není ledajaký tábor.

Magická dobrodružství

Svět v Táborovém ostrově je opravdu tajemný a magický, ale rozhodně ne strašidelný. Oskar s Ježkou prostě objevují něco, o čem si mysleli, že je jen v pohádkách. A vaše ratolesti mohou tato kouzelná dobrodružství okořeněná i vtipem prožívat s nimi. Nemusíte patřit mezi nadšené táborníky, abyste všemu porozuměli. A kdo ví, možná seriál navnadí děti natolik, že příští rok budou chtít zažít táborové dobrodružství na vlastní kůži.

Táborový ostrov

Pro děti
Foto Cartoon Network

Režie Niki Yang

Rok 2020

Cartoon Network pondělí 10. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC