Pro děti

Rychlá Layne

Rychlá Layne
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Super rychlá auta a dobrodružství nejsou jen zábavou pro kluky. Holky to umí taky pořádně rozjet, třeba jako v seriálu Rychlá Layne.

Novinka na Disney Channel pořádně šlape na plyn od samého začátku. Layne se může zdát na první pohled jako obyčejná náctiletá holka. Chodí do školy, občas ji tam něco baví, občas ne, má pár svých nejlepších kámošek a nemůže se dočkat, až bude dospělá a bude zažívat opravdová dobrodružství, protože zrovna teď je život strašná nuda. Ale! Má jednu neobyčejnou výhodu, dva trochu šílené rodiče. Jsou děsně chytří, maličko nerdi, taky jsou samozřejmě hodní, ale hlavně mají v garáži neuvěřitelný vynález – superrychlé mluvící auto! Oranžový sporťák na první pohled vypadá obyčejně, stejně jako Layne, ale pod kapotou skrývá plno vychytávek a taky je dost upovídaný. Přesně auto pro naši Layne. Jakmile ho objeví, ti dva se do sebe prakticky zamilují. Layne miluje vzrušení, nebojí se riskovat, a hlavně je pro každou špatnost. Kamarádky jsou občas zděšené, jaké kousky Layne se svým novým motorovým parťákem vyvádí, ale nikdy se nikomu nic nestane a z Layne je najednou malá pirátka silnic i ochránkyně pořádku ve městě. Především rodiče si budou pamatovat slavný seriál, v němž Michael Knight (David Hasselhoff) chytá padouchy v nadupaném mluvícím sporťáku se jménem K.I.T.T. Tohle je jen trochu modernější verze pro holky školou povinné. Těšit se můžete na spoustu vtipů, inteligentní humor i napínavou akci. Rychlá Layne je super seriál, který má hlavu a patu a (nejen) malé milovnice rychlých aut určitě nadchne.

Rychlá Layne

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondělí 20. 5. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC