Pro děti

Představení stanice Nick Jr.

Představení stanice Nick Jr.

Stanice Nick Jr. je tu pro všechny malé předškoláky od 2 do 6 let věku. Nick Jr. je školkou u vás doma, ve které mohou děti 24 hodin denně zažívat ta nejúžasnější dobrodružství.

Díky stanici Nick Jr. se mohou děti vydávat do světa plného fantazie, ve kterém najdou takové kamarády, jakými jsou přátelská zvířátka, nadpřirozené bytosti, oživlé traktory a další postavičky, které jim pomohou zábavnou a naučnou formou poznávat ten báječný a tajuplný svět kolem sebe. Výhodou je 24hodinové vysílací schéma, takže pokud se vám stane, že si prcek přinese ze školky rýmu a nebude se mu chtít v noci spát, můžete mu dlouhé chvíle zkrátit právě těmito kouzelnými pořady, během jejichž sledování se mu zajisté alespoň trochu uleví.

Jednou z nejoblíbenějších postaviček je například dvorní dáma stanice Nick Jr., Dora průzkumnice, která vystupuje hned v několika pořadech. Sedmiletá Dora bere své malé diváky na pravidelné poznávačky světa a nabádá je, aby jí pomáhali řešit nejrůznější situace, ve kterých se mohou někdy ocitnout dokonce i oni sami. Dora formou spoluúčasti na nejrůznějších hrách angažuje předškolní děti například i ve výuce angličtiny tak, že k nim mluví jak česky, tak anglicky.

Celý vysílací obsah stanice Nick Jr. je dostupný bez reklam. O jeho oblíbenosti jak u českých, tak u slovenských diváků hovoří mimo jiné i to, že Nick Jr. byl v roce 2018 druhým nejsledovanějším placeným dětským kanálem hned po stanici Nickelodeon, která je určena pro děti od 4 do 14 let.

Představení stanice Nick Jr.

Pro děti
Foto Nick Jr.
Nick Jr Czech středa 20. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC