Pro děti

Mladí titáni do toho!

Mladí titáni do toho!
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Nadpřirozených schopností není nikdy dost, a partiček superhrdinů už vůbec ne. Představujeme vám seriál Mladí Titáni do toho!

Pět mladých superhrdinů je neustále na stopě padouchů, kteří si dělají zálusk na jejich město. Ale jako všichni teenageři mají ještě spoustu dalších zájmů a asi nejvíc je baví řešit naprosto absurdní problémy absurdním způsobem. Třeba když se Beast Boy setká s Beast Girl a nějak se nemůžou rozhodnout, jestli on je ona a ona je zase on… No, prostě švanda. Každý z party má své superschopnosti. Beast Boy se umí měnit v rozličná zvířata, jediné, co zůstává stejné, je zelené zbarvení. Cyborg je zase z poloviny stroj, a i když to bude znít divně, srdce má na pravém místě. Je dobrák každým coulem a vždycky dokáže partu stmelit dohromady. Super můžou být i holky, takže tu máme Starfire, která je trošku introvertní, ale zároveň umí být zábavná a ostatní rozesmát. Členem party je i Raven, vtipná glosátorka dění kolem, v jejímž humoru naleznou zalíbení hlavně rodiče. A nesmíme zapomenout na intelektuála Robina, který všechno dokonale promyslí a propočítá, jen je škoda, že se často přepočítává. Fanoušci komiksů z dílny DC určitě Mladé Titány znají v maličko vážnější podobě. Tento animák z komiksové předlohy vychází, ale s nadsázkou ji přetavil do zábavného seriálu nejen pro děti. Svižné dialogy, jednoduchá animace, vtipné hlášky – to vše Mladí Titáni do toho! povyšuje na skvělý seroš, který vás vždycky zaručeně rozesměje.

Mladí titáni do toho!

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondělí 17. 6. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC