Pro děti

Lorax: Den s animáky

Lorax
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Premium HD na skylink Live TV Sledovat

Nemáte program na poslední červnovou sobotu? Pak zcela určitě zbystřete! Máme pro vás přichystán Velký animovaný maraton deseti filmů nejen pro děti.

Hned po ránu poběží Sobík Niko, který věří, že jeho otec, kterého nikdy nepoznal, je jedním z členů letky Santa Klause. Proto je jeho snem naučit se létat stejně jako jeho otec. Následovat bude Velká oříšková loupež, kde se veverčák Bručoun s nemluvící krysou chystají vyloupit obchod s oříšky. Bohužel zjistí, že krám si pronajali zločinci, kteří se odtud prokopávají do sousední banky…
 
Film Ptačí úlet je příběhem už i pro starší diváky. Dva krocani chtějí ukrást stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu! Těsně před jedenáctou pak poběží animák Žraloci na s(o)uši. Ten líčí dobrodružství dvou žraločích bratrů při záchraně ukradených jiker pytláky. Část děje se tak překvapivě odehrává i na souši.
 
Snímek Gnomeo & Julie nás zavede mezi trpaslíky do ulice Veronská, kde spolu sousedí dvě zahrady, na kterých žijí dva znesvářené trpasličí rody – červení a modří. Mladí ale na staré pře nehledí… Alfa a Omega není o matematice, ale jde o podobný příběh sblížení dvou vlků ze smečky, kde je každý na zcela opačném konci hierarchie. 
 
Snímek Khumba je zase o zebře, které chybí pár pruhů. Proto ji stádo v období sucha obviní, že je příčinou všech nepříjemností. A tak se vydává na nebezpečnou cestu za vodou a chybějícími proužky. Následovat bude animák pro malé i velké Lorax, kde se přesvědčíte o tom, že i dvanáctiletý chlapec může zachraňovat svět. 
 
Od šesti se budete bát o to, kdo zachrání malé ospalé městečko, když ho přepadne horda zombíků. Naštěstí tam žije i Norman, je mu jedenáct, ujíždí na hororech a rád si povídá s mrtvou babičkou. Sérii uzavře Příšerka v Paříži, s kterou se přesuneme do tohoto ikonického města, do roku 1910, kdy jej zachvátila panika z příšery na útěku.

Lorax

Pro děti
Hodnocení FDB 65 %
Foto FilmBox

Režie Chris Renaud, Kyle Balda

Délka 86 min.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC