Pro děti

Jablko a cibule

Jablko a cibule – animovaný pořad
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

I když děti k milovníkům zeleniny často nepatří, tak v případě nového animáku si určitě pošmáknou.

Stanice Cartoon Network si přichystala podzimní seriálovou premiéru, v rámci níž malým divákům představí svéráznou dvojici kamarádů. Animák s názvem Jablko a cibule je skutečně o jablku a cibuli. Jen z nich tentokrát nikdo nic nekuchtí ani nepeče, ale jsou to hlavní postavy nového stejnojmenného seroše.

Jablko s cibulí jsou nejlepší kamarádi, kteří spolu bydlí ve městě. Kromě toho, že vypadají jako ovoce a zelenina, jsou to vlastně normální kluci, kteří pořád vyvádějí nějaké raubířiny. Většinou všechno myslí dobře, jenže to ještě neznamená, že každý jejich nápad musí dopadnout dobře. A tak někdy „náhodou“ vytopí byt sousedům, občas nechtěně někoho trochu zmrzačí, nebo se jim dokonce podaří vykolejit vlak. Jsou to prostě raubíři a neustále vymýšlí, co by se dalo ve městě dělat. Nudit se nebudou ani jablko s cibulí, ani malí diváci. Jen je třeba dávat pozor, aby vám pak nějakou podobnou lumpárnu děti nevyvedly doma.

Spongebob ze zahrádky

Jablko a cibule je docela vtipný animák, který bude bavit menší i větší děti. Tvůrci si opravdu vyhráli a seriál je plný drobných vtípků, jež pobaví i dospělé. Navíc sledovat svět, který obývá nejen ovoce a zelenina, ale třeba i zástupci pečiva, cukrovinek, fastfoodů je bizarní, ale vtipné. Dvojice jablko a cibule dost připomíná Spongeboba a Patricka, jen nežijí v Zátiší bikin, ale ve velkoměstě. Problémy však mají stejné – tedy vůbec žádné, proto si na ně musí sami zadělat.

Jablko a cibule

Pro děti
Foto Cartoon Network

Režie Raymie Muzquiz, Benton Connor, Nick Edwards, David Ochs, George Gendi

Délka 11 min.

Rok 2019

Cartoon Network pondělí 21. 9. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC