Pro děti

DC Superhrdinky

DC Superhrdinky
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Party superhrdinů, kteří chrání nějaké město nebo rovnou celou Zemi, jsou stále velmi populární. Proto vám chceme představit DC Superhrdinky!

Partě superteenagerek tak trochu velí hlavně Wonder Woman, Supergirl a Batgirl, ale v animovaném seriálu se setkáte prakticky se všemi známými komiksovými hrdiny, kteří prostě jen dostali k superoblečku se superpláštěnkou ještě sukni. Holky se až tak neliší od svých obyčejných vrstevnic – taky chodí do školy, snaží se zlepšovat v nejrůznějších oborech, občas se pohádají, pak se zase vesele udobřují, ale hlavně když někdo ohrožuje město, stojí vždycky při sobě. Ale nezažívají jen napínavá a nebezpečná dobrodružství. Občas narazí na podivná stvoření, která sice vypadají nebezpečně, ale v podstatě jde o domácí mazlíčky, jen z jiné galaxie. A tak se při testování vylepšeného auta setkají se zeleným stvořením, které ničí ulice a tváří se hodně nebezpečně, ale nakonec se z něho vyklube jen „zelený pes“ milující aport, nejlépe se stromy.

Seriál DC Superhrdinky je spíš odlehčený zábavný seriál zdůrazňující přátelství než nějaké poučné či výchovné dílko. V mnoha ohledech připomíná X-Meny, jen není tak temný, naopak holky superhrdinky mají smysl pro humor a dokážou se popichovat nejen mezi sebou, ale dělat si legraci i z padouchů. A když už jde o superhrdiny, tak samozřejmě v seriálu nesmí chybět nejrůznější supertechnické vychytávky.

DC Superhrdinky

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondělí 9. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC