Pro děti

Čtyřlístek ve službách krále

Čtyřlístek ve službách krále
Skylink Live TV

Sledujte na AMC na skylink Live TV Sledovat

Nejlepší kamarády Fifinku, Bobíka, Myšpulína a Pinďu u nás zná snad každý. Věděli jste však, že se s nimi setkal dokonce i císař Rudolf II.? Alespoň ve snímku Čtyřlístek ve službách krále.

To by nemohli být kamarádi ze Čtyřlístku, aby se jim na výletě nepřihodilo něco zvláštního. Jednoho dne vyrazili na Pražský hrad, aby se taky trochu porozhlédli po českých památkách, když v tom je ve Zlaté uličce překvapil lev. Nebyl to lev ledajaký, byl to Bruncvíkův lev, který je zavedl do podzemí Pražského hradu, kde se začal odehrávat napínavý příběh. Císaře Rudolfa totiž podvedl magistr Kelly, a tak se panovník vydal do budoucnosti, aby získal kámen mudrců a zachránil svou panovnickou čest i císařství. Samozřejmě že mu ve všem pomáhají starostlivá Fifinka, silák Bobík, vynálezce Myšpulín a pozorný Pinďa. Přelstít Kellyho ale není žádná hračka. Všichni se musí mít neustále na pozoru a dostat ze sebe to nejlepší (až jde občas Myšpulínovi kouř z uší, jak usilovně přemýšlí). Občas se dostávají do pěkně nebezpečných situací, ale jsou to kamarádi na život i na smrt, takže si navzájem vždycky pomůžou. To je nakonec také poselství, s nímž se vrací císař Rudolf zpět domů. Kámen mudrců sice nezískal, ale už zná cenu přátelství a je zase o něco moudřejší. A jak to dopadne s Kellym? Na to se budete muset podívat sami.

Čtyřlístek nikdy nebyl klasickým superhrdinským komiksem, takže ani od jeho filmové podoby Čtyřlístek ve službách krále nemůžeme čekat rozměry amerických trháků. Je to milá dobrodružná podívaná pro děti i dospělé, v níž se neustále něco děje. Děti se nenásilnou formou dozví něco o českých dějinách a rodiče se budou bavit vtípky z „dospělejšího ranku“.

Čtyřlístek ve službách krále

Pro děti
Foto AMC
AMC čtvrtek 5. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC