Hudba a lifestyle

VH1

Hudební pořad – Program VH1
Skylink Live TV

Sledujte na MTV 00s na skylink Live TV Sledovat

Koronavirová opatření pomalu ustupují, některé části života se z digitálna budou vracet zpět do hmatatelného světa. Zůstaňme ale ještě chvíli ve virtuálnu.

Televize VH1, která se specializuje na hudební a lifestylový obsah, je tu pro vás i ve chvílích, kdy se ven sice možná už vycházet může, ale davovým koncertům byste se stejně ještě měli nějaký čas vyhnout. Tento mediální projekt je relativně podobný MTV, jehož je sesterskou televizní stanicí, spíše ale než na mladé se zaměřuje na starší generace a kromě současné pop music hraje i z historie, a to už od šedesátých let. Vedle toho se specializuje na evropské publikum spíše než na to americké, které má v této oblasti trošku jiný (lepší) vkus. Že jsou zde k vidění živé koncerty se rozumí samo sebou, a proto i kdyby se léto, pokud jde o hudební vystoupení pod širým nebem, nepovedlo, VH1 vás v tomto ohledu jistí. Tak si jej nalaďte na televizi Skylink.

VH1

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
MTV 00s středa 13. 5. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC