Hudba a lifestyle

Po Okavangu

Po Okavangu
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na skylink Live TV Sledovat

Mysleli jste si, že už není na světě místa, které by nebylo zasažené působením člověka? Je, ale musíme ho velmi pečlivě chránit!

A právě to měla (a vlastně i nadále má) dělat expedice, trvající čtyři měsíce, měřící neuvěřitelných 2 400 kilometrů a vedoucí přes území tří států. Jejím cílem je chránit říční systém napájející deltu Okavanga, která je jedním z posledních mokřadů na světě, kde se ještě škodlivá ruka člověka nestihla vyřádit. Nemusí tomu tak ale být navždy, a tak cestovatelé a vědci podnikající tuto náročnou výpravu potřebují spojit síly s místními domorodci a vymyslet, jak tuto jedinečnou krajinu uchránit.

Unikátní dokument přináší nejen environmentální apel na svědomí každého z nás, ale zároveň i přibližuje nádherný, žhnoucí a barevný svět přírody a jejích zvířecích obyvatel, pro něž je zachování rázu této krajiny existenční záležitostí.

Po Okavangu

Hudba a lifestyle
Foto Nat Geo Wild
National Geographic Wild HD sobota 15. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC