Film / seriál

Stará láska nerezaví

Plakát filmu Trable v ráji
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Premium HD na skylink Live TV Sledovat

Žádné manželství není bez mráčku a s přibývajícím věkem přibývá také oblačnosti. I proto se čtyři spřátelené páry rozhodnou odjet společně na tematický zájezd, kde je šance dát si vztahy dopořádku.

Mráčky, tentokrát ty skutečné, tam příliš nehrozí: destinací je luxusní resort Eden na tropickém ostrově v Pacifiku, kde bývá nebe jako vymetené.Námět sepsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau údajně proto, aby se „normální lidé s obyčejnými problémy přenesli do výjimečného prostředí“. A osmička postav skutečně působí jako týpci odvedle, tedy pokud byste žili ve Spojených státech.

Dave prodává videohru Guitar Hero, jeho žena Ronnie je v domácnosti, mají dvě děti a žijí na předměstí Chicaga v zoufalém stereotypu. Joey a Lucy jsou spolu od střední školy a plánují se rozvést, jakmile jejich dcera odejde na vysokou. Shaneovi se manželství už rozpadlo, a tak si nabalil dívku, která by mohla být jeho dcerou. Jen Jason se Cynthií mají, zdá se, idylické partnerství – jenže zdání klame. Jejich vztah trpí zejména tím, že nemůžou počít dítě. Vyrazí na manželskou terapii do tichomořského ráje a v rámci skupinové slevy vezmou své přátele s sebou. Ti příliš nadšení nejsou, a mají proč: oproti slibům Jasona se Cynthií terapie není dobrovolná, nýbrž povinná pro každého zadaného, kdo do Edenu vkročí – zatímco singles si užívají v jiné části ostrova.

Trable v ráji jsou odpočinková komediální jednohubka postavená na vtipných skečích a nekomplikovaném poselství, že pravá láska překoná všechna úskalí. Vedle představitelů hlavních rolí (dále například Jason Bateman či Kristen Bell) si svou postavu bláznivého terapeuta užil Jean Reno, mužskou část publika pak bude ve snech strašit slizký trenér jógy Salvadore (Carlos Ponce). Zážitek dokresluje příjemný letní soundtrack, na exotické lokace se dobře dívá… Zkrátka příjemná podívaná, která ukrátí dny, kdy venku může být pořád ještě poněkud sychravo.

Verdikt: Nekomplikovaná romantická komedie potěší vtipnými skeči a exotickými lokacemi. Pokud při společném sledování pomůže utužit nějaký partnerský vztah, tím lépe.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Trable v ráji

Film / seriál
Hodnocení FDB 63 %
Foto FilmBox

Režie Peter Billingsley

Scénář Jon Favreau a Dana Fox

Obsazení Vince Vaughn, Jason Bateman, Faizon Love, Jon Favreau, Malin Akerman, Kristen Bell, Kristin Davis

Délka 113 min.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC