Film / seriál

Kamarád taky rád

Romantická komedie Kamarád taky rád
Skylink Live TV

Sledujte na AMC na skylink Live TV Sledovat

Láska je překonaný koncept, který nemá v moderním světě místo. Společníka potřebujete akorát do postele, mimo ni si vystačíte sami.

Toliko názor dvou milenců, kteří se nicméně, jak drama káže, do sebe zamilují a uvědomí si, že všechny ty romantické písničky vlastně dávají smysl. Ano, je to romantická komedie, od které často čekáte nenáročné rozptýlení nezkalené přílišnou kinematografickou kvalitou, tenhle film vás ale překvapí. Od dramaturgie až po obsazení všechno funguje na úrovni, kterou byste od odpočinkového námětu nečekali. Jak Mila Kunis, tak Justin Timberlake v hlavních rolích září, každou novou minutu se nestačíte divit a zjistíte, že to vysávání, které jste měli v plánu během filmu stihnout, zatímco na obrazovku sem tam kouknete po očku, bude muset počkat. Vlastně to není překvapivé – režíroval to Will Gluck, tvůrce Králíčka Petra, dětského filmu o mluvícím králíkovi, který ale stejně jako Kamarád taky rád oplývá kvalitou v tomto žánru nezvyklou.

Kamarád taky rád

Film / seriál
Hodnocení FDB 75,9 %
Foto AMC

Režie Will Gluck

Obsazení Emma Stone, Mila Kunis, Woody Harrelson, Justin Timberlake, Richard Jenkins, Nolan Gould, Patricia Clarkson

Délka 109 min.

Rok 2011

AMC čtvrtek 25. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC