Film / seriál

Fighter

Fighter – drama z prostředí sportu
Skylink Live TV

Sledujte na AMC na skylink Live TV Sledovat

Pohublý Christian Bale nám v tomhle filmu ukazuje, jak daleko jsou mistři řemesla hereckého schopni zajít pro skvělou roli.

Výkon Balea zcela zastiňuje Marka Wahlberga, což ale není Wahlbergova chyba… Bale je prostě Bale. Tihle dva hrají bratry, trenéra a budoucího šampiona, na cestě za titulem. Nečekejte Rockyho, tenhle příběh je podstatně realističtější. Režisér David O. Russell se s tím nemaže, takže se tu setkáte s přístupem intimnějším a drsnějším než u klasických popcornovek. Odměnou vám však bude něco, co tne daleko více do živého, jelikož se s tím budete moci lépe ztotožnit. Je to prostě příběh z reálného světa. Tohle přichází jako efekt snahy o určitý dokumentární feel. Film je esteticky i dramaticky laděn tím směrem, abyste nebyli přílišnou heroičností, kterou filmy tohoto žánru tak často trpí, vytrháváni z děje. A pro ty z vás, které box nebaví, je tu připravena vztahová linka neméně důležitá než ta zápasnická. Tak se do toho pusťte.

Fighter

Film / seriál
Hodnocení FDB 73,6 %
Foto AMC

Režie David O. Russell

Obsazení Christian Bale, Mark Wahlberg, Amy Adams, Melissa Leo, Jack McGee, Dendrie Taylor, Jenna Lamia

Délka 115 min.

Rok 2010

AMC středa 10. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC