Film / seriál

Biutiful

Biutiful
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Premium HD na skylink Live TV Sledovat

Jste bývalý narkoman, vaše děti bezcílně proplouvají životem, který jste si pro ně nepředstavoval, bývalá manželka je maniodepresivní prostitutka a do toho zjistíte, že máte před sebou kvůli rakovině jen dva měsíce života. A co teď?

Uxbal (Javier Bardem) hledá ve snímku režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu Biutiful smíření se svým životem a s tím, jak ho vedl. Po zjištění, že mu nezbývá více jak šedesát dní života, začíná konečně uvažovat nad vztahem k vlastním dětem, a co tu budou dělat poté, kdy on už nebude. Svádí napínavý závod s časem, kterého se snaží využít naplno. Rozhodl se totiž, že své děti během posledních dvou měsíců života zaopatří natolik, aby mohl zemřít s vědomím, že je nenechal drsnému světu napospas. Je pro to ochoten udělat naprosto cokoliv, i kdyby to znamenalo dostat se do křížku se zákonem. Úkol to nebude jednoduchý, ale třeba se mu díky tomu povede alespoň na sklonku života přijít na to, co je vlastně tou pravou podstatou otcovství.

Biutiful

Film / seriál
Hodnocení FDB 79,4 %
Foto FilmBox Premium

Režie Alejandro González Iñárritu

Obsazení Javier Bardem, Maricel Álvarez, Hanaa Bouchaib, Guillermo Estrella, Eduard Fernández, Cheikh Ndiaye, Diaryatou Daff

Délka 147 min.

Rok 2009

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC