Film / seriál

Pomsta

Pomsta – britské akční krimi
Skylink Live TV

Sledujte na AMC na skylink Live TV Sledovat

Hodně akce, hodně krve a nekompromisní Scott Adkins v hlavní roli příběhu, jehož alfou a omegou je pomsta.

Britský herec Scott Adkins se pro akční filmy narodil. Se svou postavou a charismatem zabijáka je jedním z nejobsazovanějších herců tohoto žánru. Od malička chtěl být filmovým hercem, jeho vzorem byl Jean-Claude van Damme. Svůj debut si odbyl ve snímku Agent z Hong Kongu, kde hlavní roli hrál jeho další hrdina Jackie Chan. Sice si v roce 2006 zahrál v komediální předělávce Růžového pantera po boku Stevea Martina či Jeana Rena, ale výčet jeho filmografie (Pastýř, Neporazitelný, Turnaj zabijáků, Bourneovo ultimátum, El Gringo či Americký zabiják) jasně ukazuje, ve kterých rolích se cítí nejkomfortněji.

Stejně tak tomu je i ve snímku Pomsta, kde akce střídá akci, svaly dostávají pekelně zabrat, tečou potoky krve a slabší jedinci nemají šanci. Adkins si zde zahrál zločince Caina Burgesse, který dostane propustku z vězení, aby se mohl rozloučit se svou umírající matkou. Svým dozorcům však vzápětí zmizí v ulicích Londýna. Jeho cílem je pomstít se všem, kteří z něj udělali chladnokrevného vraha.

Avengement

Film / seriál
Hodnocení FDB 60 % Hodnocení redakce
Foto AMC, Profimedia.cz

Režie Jesse V. Johnson

Obsazení Scott Adkins, Craig Fairbrass, Thomas Turgoose, Nick Moran, Mark Strange, Leo Gregory, Luke LaFontaine

Délka 87 min.

Rok 2019

AMC sobota 29. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC