Dokument

Zvířecí klub rváčů

Dokument Zvířecí klub rváčů
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na skylink Live TV Sledovat

Při klidných procházkách tichou přírodou by člověk mohl mít pocit, že fauna a flora je mírumilovný ekosystém. Opak je pravdou.

V krvavém dokumentu Zvířecí klub rváčů pozorujeme krutou nelítostnost, se kterou mezi sebou bojují ti největší ze soků zvířecí říše. Titánské souboje lvů, krokodýlů, vlků či hrochů jsou brutálnější než ty nejsurovější zápasy lidských boxerů. Překvapivé jsou však boje chobotnic či pavouků, které si v atletických výkonech či vůli soka roztrhat na kusy za každou cenu s kočkovitými šelmami rozhodně nezadají. Vedle přímých bojů však můžeme obdivovat i vynalézavé taktiky, které bychom od zvířat nečekali. Testosteron v každém záběru kamer v rukou těch nejlepších kameramanů, kteří zachycují tyto bitvy z blízkosti, díky které jste doslova na dosah scénám, které vám ještě dlouho budou ležet v hlavě.

Zvířecí klub rváčů

Dokument
Foto National Geographic Wild
National Geographic Wild HD pondělí 18. 5. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC