Dokument

Zrozeni v Africe

Zrozeni v Africe
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na skylink Live TV Sledovat

Divoká Afrika umí být dost nebezpečná. Téměř na každém kroku čeká na člověka nějaké riziko. Ale co zvířata, jaké nástrahy čekají na ně?

Možná bychom se měli zeptat ještě jinak, kdy na zvířata čeká nejvíce nebezpečí? Přeci když jsou ještě bezbrannými mláďaty. Trojice dokumentů – Škola přežití, Nástrahy života a Lekce lovu – vás postupně provede všemi zkouškami, které musí malí „divoši“ složit, než se mohou svobodně vydat vlastní cestou do divočiny. Budete sledovat, jak se učí první krůčky, jak rostou a jak se z nevinných her stává opravdový lov. Budete však svědky nejen roztomilých chvil plných něhy s jejich zkušenými matkami, ale zažijete i chvíle hrůzy. Jsou to totiž mláďata, která mají nejvíce nepřátel a často je ani celé stádo nebo tlupa nedokáží ochránit. Samozřejmě že na vás čeká doslova salva záběrů, které budou dojímat, ale také bavit svou bezprostředností i roztomilostí. Neexistuje asi nic hezčího než malá nevinná stvoření, která si hopkají po světě a nemají ani tušení, co všechno na ně čeká. Tím hlavním, na co se můžete těšit, je však v první řadě spousta zajímavých informací ze života roztodivných zvířecích druhů. Ovšem jedno zůstává stejné – prťata si ze všeho nejraději hrají a mámy jsou starostlivé, ať už jsou v kožichu, nebo bez něj.

Zrozeni v Africe

Dokument
Foto Nat Geo Wild
National Geographic Wild HD pondělí 14. 1. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC