Dokument

V divočině s Bearem Gryllsem (a celebritami)

V divočině s Bearem Gryllsem (a celebritami)
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic HD na skylink Live TV Sledovat

Dnešní celebrity jsou zvyklé na pohodlí svých domovů, při cestování pak na luxusně vybavené hotely. Dokázaly by přežít v divočině jen s minimem vybavení?

Tato otázka napadla také dobrodruha a odborníka na přežití v extrémních podmínkách Edwarda „Beara“ Gryllse. Rozhodl se, že odvážné celebrity vezme na hodně dobrodružnou výpravu alespoň na 48 hodin někam do divoké přírody, kde na člověka nemáte šanci narazit a musíte se spolehnout jen sami na sebe. A jelikož příroda je nevyzpytatelná, můžete si být jistí, že Gryllsovi „učedníci“ zakusí také všemožné rozmary počasí. V žádném případě tedy nepůjde o nějaké pohodové kempování s táborákem a kytarou. Každé celebritě je věnován jeden díl a možná budete překvapeni, kdo všechno se rozhodl prověřit nejen své fyzické schopnosti. Můžete se těšit na herce Zaca Efrona, herce a režiséra Bena Stillera, hollywoodského svalovce Channinga Tatuma či další superstar Kate Winslet.

S pořadem V divočině s Bearem Gryllsem navštívíte nádherná, ale také nebezpečná místa po celém světě. Větru a dešti budou „dobrodruzi“ čelit ve Skotsku a drsnou krásu krajiny zakusí například ve Skalistých horách. Potrápí je italské Alpy nebo panamská džungle. Nejen herecké hvězdy si vyzkouší dovednosti, jak si obstarat večeři, ale také si vyzkouší některé extrémní sporty, parašutismem počínaje a slaňováním konče.

V divočině s Bearem Gryllsem (a celebritami)

Dokument
Foto National Geographic
National Geographic HD čtvrtek 23. 1. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC