Dokument

Tajemství královského domu

Dokumentární seriál Tajemství královského domu
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na skylink Live TV Sledovat

Jak se asi žije královským rodinám v jejich palácích a sídlech? Pokud vás zajímá odpověď, máme pro vás dokumentární seriál šitý na míru.

Tajemství královského domu je poměrně neobvyklým dokumentem, jelikož dovoluje nahlédnout za zdi jednoho z nejstřeženějších královských paláců v Evropě. Sídlo rodu Windsorů v Londýně, Buckinghamský palác, je dodnes velmi tajemné. I když dnes se už o soukromém životě královské rodiny ví poměrně hodně. Určitě jste zaregistrovali třeba populární seriál Koruna. Ovšem o životě v paláci jako takovém toho stále nevíme dost.

Co všechno za povinnosti má personál? Jaké „speciální“ koutky se zde nacházejí? Jak si své sídlo postupně jednotliví panovníci upravovali? A je život zde opravdu tak luxusní? Dokumentární seriál kombinuje více úhlů pohledu, abyste si život za zdmi královského sídla co nejlépe představili. Čekají na vás rozhovory s historiky a palácovými zpravodaji, kteří vám přiblíží spíše ony velké dějiny, události i osobnosti, které se v královských komnatách pohybovaly.

Ale máme pro vás přichystané také pikantnější informace. A to díky vyprávění bývalých komorníků, kuchařů a jiných osob, jež byly kdysi ve službách panovnického rodu. Můžete se proto těšit i na zábavné historky „ze zákulisí“. Tohle všechno pomáhá dotvářet mozaiku života královské rodiny, o níž stále nevíme všechno, a proto je zřejmě tak lákavým tématem.

Tajemství královského domu

Dokument
Foto Spektrum
Spektrum HD pondělí 8. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC