Dokument

Představení stanice DocuBox

Představení stanice DocuBox
Skylink Live TV

Sledujte na DocuBox na skylink Live TV Sledovat

Nekonečná sbírka oceňovaných dokumentů a ojedinělých televizních pořadů, které zkoumají tajemství, krásu a historii naší planety, to je stanice DocuBox.

Stanice DocuBox přináší svým divákům bohatou sbírku fascinujících a inspirativních dokumentárních seriálů a filmů zaměřených na přírodu a její zvířecí obyvatele, lidi a nejrůznější kultury, vědu a životní prostředí, historii, cestování a mnoho dalšího.

Od 16. ledna se můžete například těšit na úspěšný hraný dokument Silence is Gold, který diváky přivede do soudní síně, kde mohou sledovat boje mezi těmi nejlepšími právníky. Ti se snaží rozplést spor mezi kanadskou těžební společností a autory knihy, která vyvolala znepokojující otázky týkající se kontroverzních postupů kanadských těžebních společností v Africe.

O dva dny později se v epizodě dokumentu Ancient Culture můžete pokochat nádherným ostrovem Borneo v Indonésii a společně s místními objevovat barevnost a diverzitu trhu nejen s potravinami těch nejrůznějších druhů plovoucího na malých i větších lodích na vodních tocích města Banjarmasin, kterému se po právu přezdívá ‚Město tisíce řek‘.

V oblíbeném dokumentu Mundo Ad Portas se zase seznámíte s původem křesťanství a procestujete nádherné palestinské území, kterým vás provedou místní, jež svým dokonalým a zapáleným vyprávěním představí svou zajímavou historii a tradice, které se tu po staletí těší velké úctě.

DocuBox vysílá nepřetržitě, 24 hodin a 7 dní v týdnu, a navíc v HD kvalitě pro ten nejlepší zážitek ze sledování.

Představení stanice: DocuBox

Dokument
Foto DocuBox

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC