Dokument

Osm milionů kroků

Cestopisný pořad o dobrodružném putování přírodou
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na skylink Live TV Sledovat

Cestovatel Levison Wood se odhodlal k osmi milionům kroků. Během čtyř měsíců projde pěšky osm států dvou subkontinentů. Dokáže to?

Jeho dobrodružství jej provede dechberoucí a rozmanitou přírodou, mimo jiné i neproniknutelnou džunglí. Alberto, Levisonův starý přítel, doprovodí televizního tvůrce od někdejších sídlišť starých Mayů v Mexiku a Guatemale přes nikaragujská vulkanická pole až na tropické pobřeží Karibského moře. Seriál Pěšky po Americe ukazuje divákům zase trochu jinou, syrovější tvář amerického venkova a mnohdy se jeho dva protagonisté dostávají do znepokojivě vypadajících situací. Levison Wood má na kontě již dva podobné dokumenty – poprvé se vydal Pěšky podél Nilu a následně Z Ruska do Íránu – přes divoké hranice, a jeho práce je známá tím, že diváky zavádí na málo známá, a mnohdy velmi nebezpečná místa.

Pěšky po Americe

Dokument
Foto Spektrum
Spektrum HD pátek 7. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC