Dokument

Nová videoknihovna National Geographic

Nová videoknihovna National Geographic
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na skylink Live TV Sledovat

Milovníkům dokumentů začnou během dubna opravdové televizní žně. Skylink ve spolupráci s National Geographic připravili více než 400 dokumentů a dokumentárních seriálů, které budete moci sledovat, kdykoliv a kdekoliv budete chtít.

Baví vás poznávat svět? Rádi cestujete? Milujete zvířata a divočinu? Zajímáte se o historii a rádi si rozšiřujete vzdělání o nejrůznější fakta? Anebo vás fascinují záhady a události obestřené tajemstvím? Pokud jste alespoň na jednu otázku odpověděli ano, máme pro vás, diváky Skylinku, skvělou zprávu. 15. dubna spouštíme unikátní videoknihovnu National Geographic, ve které najdete ty nejlepší dokumenty i celé série z produkce kanálů National Geographic a Nat Geo Wild. Všichni teď trávíme spoustu času doma, ale to neznamená, že bychom se měli nudit, nebo že nemůžeme poznávat nové světy.

Více než 400 titulů nejrůznějších žánrů!

V nabídce vám postupně zpřístupníme více než 400 titulů všemožných žánrů a zaměření, které takhle pohromadě jen stěží někde najdete. Pro milovníky vědy a cestování časem je připravena první řada výpravného vědeckého seriálu Kosmos: Časoprostorová odysea. Neuvěříte, co všechno se ve vesmíru událo za posledních čtrnáct miliard let a jako bonus nahlédnete i do vzdálené budoucnosti. A pokud patříte k milovníkům přírody, čeká na vás třeba tematický cyklus Hadi. Myslíte si, že jde o nudné živočichy? Rozhodně ne, přesvědčí vás o tom epizody jako Hadi ve vlaku, Kobra v kuchyni nebo Postel plná hadů. Určitě jsou mezi vámi i nadšenci do historie, takže pokud vás láká spíše válečná vřava, přichystali jsme pro vás například celý cyklus Nacisté. Toto hrůzné memento našich dějin si je třeba připomínat neustále. A nezapomněli jsme ani na „záhadomily“ – pro ně servírujeme fascinující pořady z cyklu Záhady a legendy, kde budete svědky rozkrývání těžko vysvětlitelných událostí. Tak jako knihovny či muzea otevírají návštěvníkům online brány, také Skylink by chtěl díky spolupráci s National Geographic otevřít divákům co nejvíce dobrodružství a cenných informací ze světa dokumentů.

Se Skylinkem máte první měsíc zdarma!

A kdy a kde tento exkluzivní obsah sledovat? Videoknihovnu National Geographic najdete v naší internetové televizi Skylink Live TV. V období od 15. dubna do 15. května ji mohou ochutnat všichni zákazníci Skylinku! Následně bude součástí balíčku Multi a vyšších. Pro více informací sledujte www.skylink.cz nebo náš Facebook.

Videoknihovna National Geographic

Dokument
Foto Skylink, National Geographic, Nat Geo Wild
National Geographic Wild HD středa 15. 4. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC