Dokument

Měsíc velkých koček

Měsíc velkých koček
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na skylink Live TV Sledovat

V našich končinách mrzne, až praští, proto vás v únoru rozehřejeme dokumenty (nejen) z rozpálených končin Země, kterým kralují majestátní šelmy.

Je tu opět Měsíc velkých koček a s ním také série nových dokumentů. Tentokrát se zaměříme na opravdové krále divočiny – lvy, levharty, pumy a tygry. K jedinečným pořadům patří unikátní pozorování manželů Joubertových, kteří se stali svědky obnovy lví populace, jež byla kvůli lovu a pytlačení téměř vyhubena. Z trochu jiné perspektivy nahlédneme do života levhartů. Kočkovité šelmy jsou teritoriální zvířata, a proto když zemře samice Karula, která vládla svému jihoafrickému území deset let, strhne se boj o území a moc téměř jako z populárních seriálů, kdy bratr nešetří bratra. Ale nepůjde jen o africký kontinent, zavítáme také do království tygrů v Indii, kde budeme opět sledovat život jedné tygří samice. Ta se musí starat o několik mláďat a naučit je vše pro přežití, aby se tygřata jednou mohla stát další generací králů džungle. Měsíc velkých koček pak uzavře týden s pumami, tentokrát na americkém kontinentu, kde je sleduje ochránce přírody a vynikající stopař Boone Smith. V Patagonii žijí pumy zabijáci, a tak se Boone rozhodne vypátrat, kde se jejich krvežíznivé chování vzalo.

Měsíc velkých koček

Dokument
Foto National Geographic Wild
National Geographic Wild HD neděle 3. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC