Dokument

Expedice se Stevem Bashallem

Dokumentární pořad Expedice se Stevem Bashallem
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na skylink Live TV Sledovat

Chtěli byste se podívat na ta nejneuvěřitelnější místa naší Země? Zkuste to s jedním z nejšílenějších dobrodruhů současnosti.

Je to prostě parádní jízda. Trojnásobný laureát ceny BAFTA Steve Bashall dal dohromady neuvěřitelný dream team světových es z kategorie „dobrodruzi, objevitelé a badatelé“ a vyráží na deset vskutku nevšedních výprav. Poleze na hory, kam nikdo ještě nevkročil, posvítí do jeskyní, kam ještě nedopadl paprsek světla. Seriál je natáčen ve vysokém rozlišení 4K, a tak slibuje neskutečnou pastvu pro vaše oči. Užijte si to nejen se Stevem, ale i s celým jeho týmem, kam patří i expert na jeskynní potápění Robbie Schmittner, odborník na přežití a bývalý elitní voják Aldo Kane či polární badatelka Sarah McNair-Landry. Dohromady celá parta zprostředkuje divákům úžasné výpravy do nejnehostinnějších koutů naší planety.

Expedice se Stevem Bashallem

Dokument
Foto Spektrum
Spektrum HD středa 12. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC