Dokument

Divoká Antarktida

Divoká Antarktida
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na skylink Live TV Sledovat

Zmrzlý světadíl dalekého jihu ještě zdaleka nevydal všechna svá tajemství. To, co už víme třeba o jeho fauně, je ale fascinující.

Čtrnáct milionů čtverečních kilometrů. Bez stálých obyvatel. Bez států. Takový je jediný kontinent na světě – Antarktida. A není se co divit, extrémní přírodní podmínky zde nedávají lidskému rodu šanci na dlouhodobé osídlení, pokud tedy pomineme osazenstvo vědeckých stanic. Naopak jiným živočichům, těm je tu v rámci možností hej. V dokumentu Divoká Antarktida se můžete těšit na nádherné záběry každodenního antarktického života, které vám vyrazí dech. Roztomilí tučňáci okrádající kvůli budování hnízda ostatní, tuleni na válečné stezce i okouzlující tanec plejtváků ukáží ledové království na dalekém jihu v jeho celé kráse a rozmanitosti. Pro maximální zážitek doporučujeme sledovat pod teplou dekou a s hrnkem horkého čaje.

Divoká Antarktida

Dokument
Foto Nat Geo Wild
National Geographic Wild HD úterý 1. 1. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC