Dokument

Australský kovboj

Australský kovboj
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na skylink Live TV Sledovat

Nejstarší plazi na planetě nejsou žádní bezzubí dědoušci, naopak jsou to predátoři každým coulem, kteří rozdrtí i lidskou kost.

Pokud vás hned napadl krokodýl coby jeden z největších a nejnebezpečnějších plazů, máte pravdu. Na kanálu Nat Geo Wild startuje na konci února cyklus pořadů věnovaných těmto „ostrým hochům“, na jejichž odchyt se specializuje „australský kovboj“. Jeho jméno je Matt Wright, vyrostl v australské buši, a má tak pro strach uděláno.Nechce jim ale ublížit, chce jim pomoci, takže zvířata dostává z dosahu lidí i míst, kde by jim mohlo hrozit nebezpečí. Vy se můžete těšit na zajímavé dokumenty Krokodýli u řeky a Krokodýl řádí, kde Matta potřebují farmáři, jimž v krokodýlích čelistech doslova mizí dobytek. Tito přerostlí „mlsouni“ se občas zatoulají mimo své řeky až k přehradám, kde ohrožují nejen zvířata, ale také místní obyvatele. Další duo Krokodýl za domem a Kempování s krokodýlem vám nejspíš krapet zvedne adrenalin. Krokodýli nejsou zrovna nejlepší sousedé, natož spolunocležníci, takže i tady musí zasáhnout Matt, aby se nikomu nic nestalo.

Australský kovboj

Dokument
Foto Nat Geo Wild HD
National Geographic Wild HD středa 21. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC