Sport

Ten nejlepší ženský tenis čeká na CANAL+ Sport!

WTA – pořad o sportu
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na skylink Live TV Sledovat

Světový ženský tenis, to je dnes český národní sport. Pohled do žebříčku WTA na konci sezóny je zcela odzbrojující.

V první padesátce najdeme 8 Češek. V první stovce je pak dokonce 10 českých a slovenských hráček. Pádný důvod, proč se CANAL+ Sport rozhodl do své nabídky přidat právě tento prémiový sportovní obsah.

Tohle není nějaký lednový vrtoch skupiny nadšenců, nýbrž závazek, díky němuž si užijete ten nejlepší ženský tenis na svých obrazovkách minimálně do konce roku 2028. Zisk exkluzivních vysílacích práv pro Česko a Slovensko se potkává nejen s fantastickými úspěchy Markéty Vondroušové, Karolíny Muchové a dalších českých tenistek v posledních měsících, ale taky s jistou „revolucí“ ze strany ženského tenisového okruhu WTA. Ten se rozhodl povýšit některé turnaje kategorie 250 na podniky WTA 500 a některé turnaje nejvyšší kategorie WTA 1000 prodloužit z jednoho na dva týdny. Populární zastávky tenisového kolotoče v Indian Wells, Římě nebo Pekingu se tak vedle Miami či Madridu stávají malými grandslamy s účastí kompletní světové špičky. Ani závěrečný Turnaj mistryň pro osm nejlepších singlistek a deblistek pochopitelně v nabídce nemůže scházet.

To všechno si v průběhu opravdu dlouhé sezóny budete moci vychutnat s kvalitním českým a slovenským komentářem. Ba co víc, na CANAL+ Sport pro vás chystáme i zápasová studia s rozborem na dřeň od předních tenistek nedávné minulosti, ať už vysílaná z pražské Štvanice, nebo přímo z dějišť jednotlivých turnajů. Těšit se můžete taky na tenisový magazín, který se bude zajímat o to, jaké talismany má která tenistka ve svém bagu, kterou soupeřku nejvíc nesnáší nebo třeba o to, kam se za poslední roky posunulo vyplétání raket. Aby toho nebylo málo, v televizním vysílání, ale i na sociálních sítích na vás čekají videoblogy českých a slovenských tenistek, které nám nabídnou exkluzivní pohled do zákulisí vrcholového tenisu. To si prostě nemůžete nechat ujít!

WTA

Sport
Foto CANAL+

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC