Sport

Šťastné a fotbalové! Premier League si letos pro své diváky připravila bohatou nadílku.

Premier League – štědrodenní klání
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na skylink Live TV Sledovat

Pro většinu fotbalistů v Evropě představuje období Vánoc čas odpočinku. Chvíli, kdy se nabitý program ligových utkání zvolní nebo úplně přeruší a hráči můžou zapnout úsporný režim. To ale rozhodně neplatí pro hvězdy Premier League. Letos se navíc v nejvyšší anglické soutěži po téměř 30 letech odehraje štědrodenní klání!

Psal se 24. prosinec roku 1995. Hráči Leeds United tehdy nadělili domácím fanouškům krásný dárek, když svého úhlavního rivala Manchester United porazili 3:1. Po dlouhou dobu šlo o jediný zápas Premier League, který se v tento sváteční den konal. To se má však letos změnit.

Vedení první anglické ligy totiž rozhodlo o tom, že na takzvaný „Christmas Eve“ se odehraje klání mezi Wolves a Chelsea. A to navzdory protestům zejména fanoušků Blues, kteří si stěžují na náročnost cestování v den, kdy se po celé zemi sjíždějí a setkávají rodiny. Provoz na britských železnicích ovšem nemusí trápit diváky CANAL+ Sport, kterým (ne)tradiční duel nabídneme v přímém přenosu a samozřejmě také s živým komentářem.

Ostatně už 23. prosince navodíme vánoční atmosféru v našem studiu Match Time, jež doprovodí zápas Tottenhamu s Evertonem a především pak šlágr 18. kola mezi Liverpoolem a Arsenalem. Speciální studio nebude chybět také 26. prosince, tedy na „Boxing Day“, který je takřka pro všechny Angličany již po desetiletí synonymem vydatné nálože fotbalových utkání.

Atraktivní duely Premier League přinesou i následující dny. A to včetně silvestra nebo Nového roku. Sváteční období na Ostrovech zkrátka znamená fotbal. Pokud tak už máte dost pohádek a komedií, které jste viděli nekonečněkrát, dejte šanci nejpopulárnější fotbalové lize na CANAL+ Sport. Každý zápas Premier League totiž vypráví jedinečný příběh!

Premier League

Sport
Foto CANAL+

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC