Sport

Premier League je zpátky! Vstupte s CANAL+ Sport do světa toho nejlepšího fotbalu

Premier League – přímé přenosy a novinky
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na skylink Live TV Sledovat

Léto je sice v plném proudu, ale hráčům Premier League už volno skončilo. Dvacítka klubů natěšeně přešlapuje na startovní čáře nové sezony a s ní i miliony fotbalových příznivců po celém světě. A díky CANAL+ Sport u toho můžete být i vy. Připoutejte se, protože nový ročník slibuje ještě zajímavější podívanou než ten minulý.

Premier League je nejlepší ligou na světě. Ostrovní kluby šéfují fotbalovému potravnímu řetězci, což potvrzují nejen suverénním vystupováním na přestupovém trhu, ale také výkony v rámci kontinentálních soutěží. Čerstvým důkazem je úspěch West Hamu. Kladiváři sice v Premier League bojovali o přežití, ale v pražském Edenu s oběma Čechy v základní sestavě slavili historický triumf v Evropské konferenční lize.

Svou sílu potvrdil i Manchester City, který v minulé sezoně získal treble. Po dlouhých letech čekání dosáhl na vítězství v Lize mistrů a jeho namlsaní fanoušci si zvykli na fotbalová představení blížící se dokonalosti, která posouvají snad všechny hranice nejoblíbenějšího sportu naší planety.

A nejrůznější hranice posouvá i manažer nováčka z Burnley Vincent Kompany. Progresivní kouč dokázal během jediné sezony přetvořit image klubu, který do chvíle jeho nástupu vyznával staromódní fotbal. Jenže odvážný Belgičan překopal herní filozofii a tým proměnil k nepoznání. K prvnímu místu ve druhé lize se Clarets prokombinovali pohledným ofenzivním stylem.

Sportovní odměna na sebe nenechala dlouho čekat. V rámci prvního kola zavítajú do Burnley právě úřadující šampioni z Manchesteru City. Úvodní výkop snad nemůže být symboličtější. Zápas nadějného nováčka s evropským velmistrem nejlépe charakterizuje současnou realitu anglického fotbalu. Liga bude rozmanitější, a o to méně předvídatelná.

Zapomenout na neúspěch z předchozího ročníku totiž bude chtít Liverpool i Chelsea. Stejně tak Everton, Wolves nebo West Ham – ti všichni mají po nepovedeném roce za cíl udobřit si své náročné fanoušky. Velké věci můžeme očekávat i od skvěle posilujícího Arsenalu a také od Man United, jejichž výkony pod Ten Hagem dlouhodobě vykazují vzestupnou tendenci.

To vše dohromady slibuje další nezapomenutelný rok ve společnosti elitního anglického fotbalu. Těšit se můžeme na ambiciózní velkokluby, dravé celky ze středu tabulky a neohrožené nováčky. Ti všichni se pokusí co nejdřív převzít otěže pevně do vlastních rukou. Jejich snažení budete moct sledovat už od 11. srpna na CANAL+ Sport.

Výživnou porci atraktivních utkání doprovodíme studii Match Time a ani letos nepřijdete o oblíbený Konferenční přenos.

Diváci CANAL+ Sport se můžou těšit i na pravidelnou pondělní talkshow Premier Club s moderátory Jaromírem Bosákem, Matúšem Lukáčem nebo Martinem Minhou. Kromě nepřeberného množství magazínů a dokumentů z produkce Premier League připravujeme další originální pořady přímo z dílny CANAL+ Sport: PL Memories s Karlem Häringem nebo Fantasy Show s Karlem Tvarohem.

V nové sezoně pro vás chystáme také několik novinek. Tou největší bude možnost sledovat vybraný zápas s doprovodem statistických ukazatelů, které budou v reálném čase reflektovat dění na hřišti. Opravdu je se na co těšit.

Premier League klepe na dveře, tak u toho buďte s námi!

Premier League

Sport
Foto CANAL+

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC