Sport

Báječná tenisová epocha na CANAL+ Sport

WTA – pořady ze světa sportu
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na skylink Live TV Sledovat

Vpravdě hvězdné obsazení zdobí tenisový projekt, který na české a slovenské sportovní mediální scéně nemá obdoby. Na CANAL+ Sport můžete od ledna z bezprostřední blízkosti sledovat dění na špičkovém ženském okruhu WTA.

Po svém posledním profesionálním zápase v pověstné betonové džungli zvané US Open vyprávěla tenisová šampionka Barbora Strýcová o životě, který ji čeká po ukončení kariéry.

Prozradila, že by synku Vincentovi ráda pořídila sourozence a že by si chtěla zkusit zaběhnout maraton. Řeč přišla taky na roli televizní expertky. „Zajímala by mě,“ prohlásila začátkem září s jiskřičkami v očích. „Nějaké nabídky jsem už dostala. Pořád jsem je odkládala a na něco se vymlouvala. Možná se nechám přesvědčit.“ A co myslíte? Stalo se! O pár měsíců později kývla dvojnásobná wimbledonská vítězka ve čtyřhře na nabídku CANAL+ Sport, aby se stala členkou týmu, který rozjíždí mimořádný tenisový projekt. Strýcová se v něm schází s dalšími bývalými výtečnými hráčkami Lucií Šafářovou, Klárou Koukalovou, Lucií Hradeckou, Andreou Hlaváčkovou nebo Kristýnou Plíškovou.

Všechny tyto dámy budou jako odbornice ve studiu, komentátorky a reportérky uvádět diváky přímo na scénu i do zákulisí turnajů WTA kategorií 1000, 500 a 250. CANAL+ Sport se coby držitel exkluzivních vysílacích práv v následujících pěti letech chystá zachytit veškerou krásu a napětí zářivé epochy českého ženského tenisu. Sezonu 2023 uzavřelo osm krajanek v elitní padesátce světového žebříčku, přičemž se Markéta Vondroušová, Karolína Muchová a Barbora Krejčíková umístily v Top 10. Diváci se mohou těšit na přímé přenosy jejich utkání, rozhovory s nimi a pohledy expertek ve studiu Match Point.

Ryze odbornou rovinu i zábavnou stránku profesionálního tenisu jim přiblíží magazín Come on, do něhož budou české a slovenské hráčky přispívat vlastními videoklipy a fotografiemi.

Další neobvyklou podívanou přinesou exkluzivní interview s názvem Advantage. V prvních dílech se představí právě Muchová, Vondroušová, Marie Bouzková, Linda Nosková, Anna Karolína Schmiedlová a další osobnosti této sportovní branže. Tváří CANAL+ Sport se navíc stala Karolína Muchová, s níž fanoušci mohou prožít pestré putování po areálech v Evropě, Asii i Americe. Společně budeme též sledovat, jak po jejích vítězných úderech roste částka na dobročinném kontu Muška.

Redakční štáb se v prvních měsících chystá vyrazit na turnaje do Lince, Dubaje a poté na další prestižní „pětistovky“ a „tisícovky“, na nichž natočí spoustu výjimečného materiálu. Čerstvé novinky v každém okamžiku najdete na stránce www.canalplussport.cz a na sociálních sítích. Na nich objevíte potřebné informace, aby vám neunikl žádný tenisový trhák. Skýtá se vám jedinečná příležitost. Staňte se očitými svědky doby, ve které se Češky zásadně podílejí na vládě nad tenisovým světem.

WTA

Sport
Foto CANAL+

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC