Pro děti

Victor a Valentino

Victor a Valentino – animovaný seriál pro děti
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Mít dobrého parťáka je základ každé dobré srandy. Victor a Valentino jsou naprosto perfektní parťáci.

Další vtipný animák Victor a Valentino, pod nímž je podepsaný kanál Cartoon Network, je přesně tím pravým pro malé rošťáky. Kluci žijí v prosluněném Mexiku, které hýří barvami, hudbou a dobrotami, a neustále vymýšlí nějaké lumpárny.

Zatímco Victor je malý ďábel, Valentino se více zajímá o vědu a různé technické hračky. Victor je navíc horká hlava, takže cokoli ho napadne, okamžitě to začne realizovat. Valentino ho čas od času upozorní na jistá rizika, ale rychle ho kamarádovo nadšení pro nějaký ďábelský plán nadchne a jede v tom s ním. A tak třeba sabotují všechny prodejce laskomin ve městě, aby si mohli koupit vysněný dalekohled. Nebo se jim podaří pořádně naštvat jinak dobrosrdečnou babičku. Zkrátka společně kluci vyvádějí psí kusy, a i když ostatní ve městě docela trápí, všichni je tam mají rádi. Nakonec totiž vždycky uznají, že to přepískli a snaží se věci dát do pořádku. O čertí růžky však nikdy nepřijdou a jen co skončí s jednou vylomeninou, už už vymýšlí další.

Zábava pro malé i velké

Jak je zvykem u animáků z Cartoonu, nikdy to není jen zábava pro prcky. Také Victor a Valentino jsou seriálem plným filmových narážek, takže se tam občas mihnou scény jako z westernů. Nevinně vypadající seriál toho v sobě ukrývá opravdu hodně, ale hlavně je o nefalšovaném kamarádství dvou potrhlých kluků.

Victor a Valentino

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondělí 25. 1. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC