Pro děti

Superhrdinové z Paříže

Kouzelná beruška a Černý kocour
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

I v tak nádherném městě, jakým je paříž se mohou skrývat temné síly. jenže všichni zlouni jsou bez šance, protože pařížská ulice chrání sehraná dvojka superhrdinů kouzelná beruška a černý kocour.

Jako správní superhrdinové skrývají Beruška s Kocourem svou pravou identitu. Všichni je tak znají jako neohrožené ochránce dobra a spravedlnosti, kteří se objeví vždycky, když je jich nejvíc zapotřebí. V Paříži totiž řádí akumy, bytosti, které z obyčejných lidí dělají superpadouchy terorizující nevinné obyvatele.
 
Beruška – mrštná, bystrá a pohotová dívka v červeném převleku posetém puntíky – se nikdy nevzdává a vždycky přijde na to, jak akumy přelstít. Kocour – trošku laškovný, možná i zbrklý – se zase ničeho nezalekne a vždy své parťačce pomůže v boji proti zlounům. Při tom všem si oba stíhají vyměňovat vtipné a ironické poznámky, takže je vidět, že si svá společná dobrodružství pěkně užívají.
 
Kdo se ale skrývá za puntíkatou škraboškou a kdo má pěkně nabroušené drápky? Dva teenageři, které, jak už to tak bývá, by na superhrdiny tipoval jen málokdo. Marinette, studentka umění, která touží po kariéře módní návrhářky, je v reálu spíš stydlivá nemotora. Navíc se bláznivě zamilovala do svého spolužáka Adriena, syna vlivného návrháře, který o její existenci nemá ani páru. Ten působí spíš jako bohatý floutek, co si je velmi dobře vědom své pěkné tvářičky, a ne jako neohrožený ochránce slabších. Kdyby tak jeden o druhém znali pravdu… Ale kdo ví, mezi Beruškou a Kocourem to pěkně jiskří, a tak se třeba jednou rozhoří plamínek i bez masek a kostýmů. 
 

Superhrdinové à la France šmrncnutí japonskými animáky

Tento očekávaný animovaný seriál pro náctileté spojuje to nejlepší z Francie a Japonska. Stačí totiž smíchat Paříž protkanou elegancí s krásnými historickými a romantickými scenériemi a k tomu si přidat roztomilá kapesní zvířátka, která mají kouzelné schopnosti, a z obyčejného života středoškoláků se rázem stane jedno ohromné akční dobrodružství. 
Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Kouzelná beruška a Černý kocour

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondělí 15. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC