Pro děti

Pes a jeho blog – Vánoční speciál: Ze života mých lidí

Pes a jeho blog
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Domácí mazlíčci do rodiny přinášejí radosti, ale i starosti. Co například dělat, když je váš pes hvězda internetu?

Avery, Chloe a Tyler jsou nevlastní sourozenci, kteří jsou nuceni spolu vycházet pod jednou střechou. Rodiče jim pořídí voříška Stana, který je ovšem trochu jiný, než ostatní psi v sousedství. Hlavně tím, že umí mluvit a na své internetové stránce dává celému světu nahlédnout hluboko do života rodiny, u které žije.
 
Když na to děti přijdou, zapřísahá je Stan, aby si jeho schopnosti nechaly pro sebe. Má strach, že bude odtržen od rodiny a odvlečen na vědecké pokusy. Stanovo tajemství rozhádané sourozence stmelí, a když se jednou prořekne před babičkou, je do všeho zasvěcena i ona. Situaci ovšem ještě může zkomplikovat Stanova kariéra na internetu – jeho vtipné články a komentáře čte snad celé země.
 
V hlavní roli seriálu se střídají fenka Kuma a pes Mick. Oba jsou protřelí profesionálové filmového průmyslu, vždyť prve jmenovaná si už zahrála v pěti snímcích. Seriálový hrdina nesnáší uštěkané špice a zbožňuje pudly. I když mluví, píše a v mnoha ohledech přemýšlí jako člověk, s ostatními psy sdílí zálibu ve žvýkání všemožných předmětů a nevraživost vůči kočkám. Jeho oblíbenou hračkou je plyšová opice, které říká Robert. 
 
Seriál Pes a jeho blog je mezinárodně úspěšný americký sitcom pro starší děti a dospívající. Společnost Disney právě točí třetí řadu seriálu, kterého od konce roku 2012 vzniklo již dvaapadesát dílů. Malé i větší diváky baví originální námět a spousta legrace, kterou hrdinové seriálu zažívají. Rodiče zase oceňují, že Stan děti také naučí něco o bezpečném užívání internetu.

Pes a jeho blog – Vánoční speciál

Pro děti
Hodnocení FDB 91.4 %
Foto Disney

Režie Neal Israel, Shelley Jensen

Obsazení G. Hannelius, Blake Michael, Francesca Capaldi, Regan Burns, Beth Littleford, Denyse Tontz, Kayla Maisonet

Disney Channel pondělí 22. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC