Pro děti

Toy Story 4: Příběh hraček

Animovaná pohádka Toy Story 4: Příběh hraček
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Tak jako patří k dětem a dětství hračky, k Pixaru a animovaným filmům patří Toy Story. Legendární animák se vrací ve čtvrtém pokračování.

Už to vypadalo, že po trojce budou mít Woody, Rakeťák Buzz, Rex i pan Brambůrek klid a svou filmovou kariéru ukončí. Jenže v Pixaru opět neodolali, a tak se celá parta znovu vrací na filmová plátna. Už víme, že všechny hračky pochopily, že mohou dělat radost jakémukoli dítěti a nemusí se vázat jen na jednoho „páníčka“. Taky víme, že Woody nenechá žádnou hračku v nesnázích, ať patří do jejich rodiny dvě hodiny, nebo dva roky. A tak když si holčička Boonie ve školce vyrobí novou hračku, kterou pojmenuje Vidlík, všichni ji do „hračkářské“ party okamžitě přijmou.

Vidlík je však dost paranoidní, dokonce víc než dinosaurus Rex, a tak se z rodinného výletu Bonnie vrací s pláčem. A bez Vidlíka. To je přesně chvíle, kdy se do akce vrhá hlavní hrdina – Woody. Nemůže přeci dopustit, aby jeho malá majitelka byla smutná kvůli ztracené hračce. A také je nemyslitelné, aby Vidlík zůstal někde opuštěný a sám. Začíná záchranná akce plná nebezpečných a také zábavných chvil. Do hry se také po letech vrací Woodyho milovaná Pastýřka jako neohrožená superžena. Woody a i ostatní hračky si uvědomí, že dělat radost dětem je sice jejich hlavní poslání, ale že by také měli umět dělat radost jeden druhému a nebát se víc si užívat svůj hravý život.

Legendární animák

Toy Story byl v roce 1995 prvním celovečerním trojrozměrným animákem, takže se není čemu divit, že se studio Pixar ještě třikrát rozhodlo tuhle partičku oživit. A za patnáct let se nic nezměnilo. Pořád je to vtipný i dojemný příběh, kde jde hlavně o definici přátelství.

Toy Story 4: Příběh hraček

Pro děti
Hodnocení FDB 77,4 %
Foto HBO

Režie Josh Cooley

Délka 90 min.

Rok 2019

HBO sobota 28. 3. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC