Pro děti

Star proti silám zla

Star proti silám zla
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Když máte v životě jedinou jistotu – že budete královnou – rádi zapomenete na dobré vychování a vyrazíte užít si pořádné dobrodružství.

Princezna Hvězduše se tak trochu odmítá připravovat na královské povinnosti, raději řádí se svou kouzelnou hůlkou a páchá různá alotria. Není divu, že ji rodiče na chvíli umístí do speciálního zařízení pro nezvladatelné princezny. Jenže i tam jsou na temperamentní blondýnku krátcí. A tak Hvězduše putuje na naši planetu Zemi. Všichni doufají, že se zde aspoň maličko uklidní a také že tu bude v bezpečí. Jelikož jde o královskou dceru, dělají si na ni zálusk nejrůznější monstra z celého vesmíru. A tak dává smysl, že seriál nese název Star proti silám zla. A teď si představte, když se takové malé kouzelné tornádo ocitne mezi školáky na Zemi. Myslíte, že svou kouzelnou hůlku někam schová a bude se chovat jako obyčejná dívka? Ani omylem! Hvězduše svůj temperament nezapře nikdy, což se okamžitě zalíbí Marcovi, jejímu novému parťákovi. Ten sice ovládá karate, ale na kouzla a jiné příšery je většinou krátký, takže dost často dopadá špatně. Občas mu někdo zmuchlá obličej, občas mu zamotají nohy do klubíčka, občas se proletí vzduchem a tvrdě dopadne na zem. Hvězduši však nikdy nenechá v žádném souboji samotnou, i kdyby měl odejít s dírou v břiše, stojí vždy při ní. Star proti silám zla je animák spíš pro děti v počínající pubertě, založený hlavně na situačním humoru a hláškách, to však neznamená, že by se u něj nezasmály i starší generace. Tentokrát však nejde o typicky dětský seroš, který dbá i na trochu té výchovy. Je to takový malý záškodnický projekt, založený hlavně na bláznivých soubojích, neskutečné fantazii a chuti se prostě jen a jen bavit.

Star proti silám zla

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel pátek 1. 3. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC