Pro děti

Program na ochranu princezen: Kamarádky do deště

Program na ochranu princezen
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Demi Lovato a Selena Gomez jsou idoly dospívajících dívek po celém světě. Cesta obou mladých žen showbyznysem je přitom zajímavě propletená.

Donedávna platily za nejlepší kamarádky, dokud se nepřestaly sledovat na sociální síti Twitter. Zdánlivě bezvýznamné gesto samozřejmě neuniklo fanouškům, zvlášť když jej Lovato podtrhla velmi nevybíravým a hned po zveřejnění smazaným komentářem. „Lidé se mění a jejich cesty rozcházejí,“ hájila se jednadvacetiletá zpěvačka později.
 
Obě mladé dámy spolu vystupovaly už jako sotva desetileté v pořadech pro děti, než se uchytily v seriálech a filmech pro náctileté a následně jako hudební hvězdy. I v dospělosti spolu několikrát vystupovaly a možná se i potkávaly ve stejných léčebnách. Těch hlavně Lovato poznala několik, dlouho totiž trpěla bulimií, uchylovala se k sebepoškozování a drogám. Diva totiž vůbec neměla život jako z barvotiskových časopisů, ve kterých se dnes objevuje. V jejích dvou letech odešel od rodiny otec, kterého téměř neznala a který zemřel na rakovinu v roce 2013. 
 
Malé Demi sudičky nadělily velký hudební talent, v sedmi se naučila na klavír a v deseti na kytaru. Ve škole však dnešní hvězda nepatřila k nejoblíbenějším, kvůli drsné šikaně ze strany spolužáků na střední musela být vyučována doma.
 
Rok 2008 znamenal zlom v jejím životě, když vyhrála konkurz do několika produkcí společnosti Disney. Vedle menších rolí v seriálech pro mladé byla obsazena do hlavní úlohy v hudební komedii Camp Rock, která ji proslavila i jako zpěvačku. Ještě to léto vydala první ze svých zatím čtyř alb, které v Americe dosáhlo na druhé místo žebříčku prodejnosti Billboard 200. O rok později si v teenagerské komedii Program na ochranu princezen zahrála královskou dceru v ohrožení, která se uchýlí do světa lidí. Inkognito žije na farmě, kde ji Selena Gomez učí chovat se jako obyčejná puberťačka. 
 
I dvaadvacetiletá Gomez se stala idolem teenagerů díky Disneymu, když prorazila v seriálu Kouzelníci z Waverly, vysílaném od roku 2007. Do dnešní doby účinkovala ve dvacítce filmů jako Hotel Transylvánie či Spring Breakers. S kapelou Selena Gomez & the Scene natočila tři alba, než před rokem a půl vydala svoji první sólovou nahrávku. Mladá hvězda má i vlastní kolekci oblečení pro mladé a dokonce vlastní parfém.

Program na ochranu princezen

Pro děti
Hodnocení FDB 66.9 %
Foto Disney

Režie Allison Liddi-Brown

Obsazení Tom Verica, Jamie Chung, Demi Lovato, Selena Gomez, Nicholas Braun, Robert Adamson, Samantha Droke

Délka 85 min.

Disney Channel sobota 24. 1. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC